Alweer in Nederland!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg moniek
11 Januari 2009 | India, Dharmāpuri
Het avondtuur is alweer voorbij! Wat is de tijd toch verschrikkelijk snel gegaan!! Maar ik heb echt een onvergetelijke mooie tijd gehad in India!! Het was echt genieten!! En mis de kindjes nu al verschrikkelijk!! Maar het is wel weer fijn om thuis te zijn hoor: weer een fatsoenlijke matras, warm water en kunnen staan onder de douche!! En natuurlijk geen last meer van ongewenste dieren (muizen en ratten en de rest)!
Aangezien dit mijn laatste berichtje wordt op deze site. Zal ik nog even een laatste update geven over ons project! Ik kan jullie 1 ding vertellen, met mensen in India zaken doen, is geen doen!! Ze liegen en komen dus op afgesproken dagen gewoon niet op dagen:s Maar zijn natuurlijk al wel verder gekomen! Van het ingezamelde geld hebben we de volgende dingen gedaan (sommige dingen moeten nog gedaan worden):
- we hebben voor de fysioruimte nieuwe spullen (ballen, rollen, gewichtjes enz) aangeschaft. Zodat de therapie voor de kinderen functioneler gemaakt kan worden.
- de fysioapperaten worden aankomende week gemaakt. (dus dan kunnen de kinderen weer veilig op de apperaten:))
- we hebben een nieuwe oefen fiets aangeschaft.
- We krijgen aankomende week nog een "hand" fiets met weerstand. Zodat de kinderen hun armen beter kunnen trainen.
- Ook krijgen we aankomende week nog twee grote oefenmatten.
- en ook zijn we nog bezig met het regelen van een operatie voor Indhu. Indhu is een meisje dat alleen maar op handen en knieen zich kan voortbewegen. Door de operatie waar we meebezig zijn kan zij gaan staan! Waardoor voor haar de kans op een baan later groter is.
We hebben helaas dus nog niet alles al kunnen regelen maar het gaat allemaal wel de goede kant op!!!
Ik wil iedereen heel erg bedanken voor jullie bijdrage aan ons project! zonder jullie was dit alles niet mogelijk geweest!! Dank jullie wel!!!
liefsx moniek
- we hebben een nieuwe oefen fiets aangeschaft.
- Ook krijgen we aankomende week nog twee grote oefenmatten.
liefsx moniek